HumanCapital

Söka jobb

Våra kunder

Compliance

Human Capital har alltid klarat av att leverera riktigt bra kandidater, oavsett om det är interim- eller rekryteringsuppdrag. Med bra kandidater så menar jag inte en eller två kandidater till ett uppdrag utan flera kandidater som alla kunde fått jobbet.
Paul Montoya
Paul Montoya

CFO
Rockwell Collins Sweden

Då Danshuset var i stort behov av en ekonomiansvarig så krävdes det en snabb rekrytering och det lyckades verkligen Human Capital med! Rekryteringen tog endast 2 veckor. Under hela samarbetet fick vi en mycket god service samt att Human Capital levererade snabbt uppdaterade sammanställningar och höll en mycket god statusuppdatering.
 Sophia Hjelte
Sophia Hjelte

VD
Danshuset

Human Capital var inte bara lyhörda för våra behov, de kunde även via sitt nätverk på kort tid presentera ett antal starka kandidater för den utlysta tjänsten. Under processens gång präglades deras arbete av en hög grad av professionalism, samtidigt som tillgängligheten var hög.
Gustav Kask
Gustav Kask

CFO
SalusAnsvar

Human Capital har hjälpt till att rekrytera flera strategiska positioner och ledande befattningar till oss på Mangold Fondkommission, de har en mycket god branschkunskap inom bank & finans och ett starkt nätverk. Vi fick flera mycket bra kandidater presenterade för oss och processen präglades utav en hög professionalism, bra service och god tillgänglighet.
Per-Anders Tammerlöv
Per-Anders Tammerlöv

VD
Mangold Fondkommission

Human Capital har hjälpt att rekrytera ett flertal specialister till oss på SEB, de har en gedigen branschkunskap inom bank & finans och kunde presentera en hög kvalitet i kandidaterna ifrån deras nätverk och processen präglades utav en hög professionalism, bra service och god tillgänglighet. Jag kan varmt rekommendera Human Capitals tjänster.
Jonas Rengård
Jonas Rengård

Global Head of Credit Analys
SEB