HumanCapital

Söka jobb

Partnerskap för framgång

På Human Capital arbetar vi i partnerskap med våra uppdragsgivare för att ta fram optimala rekryteringslösningar som helt utgår från de behov och förutsättningar som finns inom ditt företag.

Vi fungerar som rådgivare inom rekrytering, där själva rekryteringen är en del av en större helhet. Genom rigorösa rekryteringsprocesser, avancerat IT-stöd, omfattande nätverk, egen erfarenhet från fältet och en affärsmässig approach - vi är ju själva ekonomer - gör att vi kan hjälpa företag att få den hävstångseffekt ni inte kan åstadkomma själva.

Människan är alltings mått i vår verksamhet. Vi arbetar därför dedikerat med att utveckla och djupt förstå behoven hos både våra klienter och kandidater.
Humanresursoptimering är en komplex process, men målet är alltid lika enkelt: att placera rätt kandidat på rätt position.

Precision och specialisering

Human Capital har ett mycket omfattande och högkvalitativt kontaktnät och kan därför leverera snabba och träffsäkra rekryteringar inom de områden vi valt att fokusera på.

Det spelar ingen roll om det handlar om en permanent multipersonsrekrytering eller en tillfällig lösning. Vi erbjuder en kvalitet, snabbhet och personligt engagemang som vi är övertygade gör verklig skillnad för dig. Men vi gör det bara om vi bedömer att förutsättningarna för framgång är de rätta. Ibland väljer vi att tacka nej till uppdrag.

Vi som har fått förtroendet att sköta er ekonomrekrytering har själva operativ erfarenhet. Vi vet av erfarenhet at det gör stor skillnad. Vår ambition är därför att bättre än såväl våra konkurrenter som er själva förstå och arbeta med de faktorer som krävs för att själva rekryteringen ska bli framgångsrik.

Är detta sätt att arbeta med rekrytering något som passar er? Kontakta någon av våra konsulter för en diskussion om era behov.

 

© Human Capital Group AB
Kungsgatan 5, 6tr, 111 43 Stockholm Telefon: 08-546 99 260 info@humancapital.se